Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Sappa utökar sitt samarbete med GavleNet och ansluter 8500 hushåll i Gävle

2023-05-31

För att kunna erbjuda GavleNets kunder ett ännu bredare utbud av tjänster, samt ett moderniserat grundutbud av digitala TV-kanaler, blir Sappa från 1 juni 2023 ny TV-leverantör till GavleNets 8500 anslutna hushåll i Gävle.

Idag är GavleNets nuvarande leverantör av kabel-TV och tilläggstjänster Svenska Cantab AB, som sedan 2019 tillhör Sappa-koncernen. För kunderna innebär skiftet en modernare TV-tjänst och fler tilläggstjänster samtidigt som de får behålla den lokala supporten hos Cantab i Gävle.

– Under många år har Cantab försett GavleNets kunder med högkvalitativ TV och bästa tänkbara support på hemmaplan. Nu är det upp till oss att leva upp till högt ställda förväntningar på den tjänst vi nu skall leverera. Gävle är en viktig region för oss på Sappa och har högsta prioritet. Tillsammans med vännerna på Cantab skall vi se till att alla kunder blir mer än nöjda, säger Sappas Affärsutvecklingschef och ansvarig för M&A, Marcus Sundh.


Med Sappa som ny TV-leverantör får GavleNets kunder tillgång till ett digitalt okrypterat basutbud utan krav på utrustning. Merparten av hushållen får även tillgång till Sappas egna playtjänst Sappa Play.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281