Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Sveriges bästa service - tre år i rad!

2020-10-26

Vi är otroligt stolta och tacksamma över att våra kunder för tredje året i rad ger oss branschens bästa betyg i kundservice.

Sappa har blivit utsett till den bästa digital-TV-leverantören i Sverige inom kategorierna service och image i Svenskt Kvalitetsindex (SKI) årliga undersökning om kundnöjdhet. Vi tackar våra kunder för det fina omdömet och våra medarbetare för att de varje dag arbetar mot visionen att vara Sveriges kundvänligaste företag.

Totalt hamnar vi på andraplats som leverantör i Sverige och över genomsnittet i branschen på alla kategorier.

— Det är fantastiskt kul att vi får behålla samma höga placering. Just nu växer vi ganska snabbt som bolag, med utveckling av nya produkter och många nya kunder – då känns det bra att få ett kvitto på att vi samtidigt klarar av att värna om våra befintliga kundrelationer, säger Hasse Svensson, VD på Sappa.

Utdrag ut Sappas resultat i branschstudien. Källa: SKI Digital-TV 2020.

Vi tror att en del i att våra kunder ger oss högt betyg inom kundservice är vårt stora fokus på ett lättillgängligt kundlojalitetscenter. Vi har branschens mest generösa öppettider med telefonerna öppna varje dag, året om. Dessutom slipper kunder som ringer in knappval och växel – en och samma person tar hand om kunden från början till slut.

— Med visionen att vara Sveriges kundvänligaste företag har en tydlig prioritet varit den direkta kontakten med kunderna. Där känner vi oss starka, och kommer framöver fortsätta att utveckla alla sätt som kunden kommer i kontakt med oss, för att upplevelsen oss som leverantör alltid ska kännas positiv, säger Hasse Svensson, VD på Sappa.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281