Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Christer Andersson, styrelseledamot i AB Sappa

Telekomprofilen Christer Andersson kliver in i Sappas styrelse

2023-05-04

Som tidigare VD för iTUX är Christer väl bevandrad i de krav som ställs på en snabbväxande tjänsteleverantör av bredbands- och TV-tjänster. Christer har också stor erfarenhet av snabb tillväxt inom just bredbandstjänster, vilket passar som hand i handsken för Sappa.

— Christers erfarenhet från bland annat Com Hem, iTUX och Tele2 behöver ingen närmare beskrivning. Branschen vet vilken oerhört hög kompetens och erfarenhet som Christer besitter. Därtill är han en person som verkligen vet hur man både vinner nya kunder och förädlar de man har. Framför allt är det också en fantastisk människa som kommer till Sappa, som kommer kunna göra både bolaget och dess ledning ännu bättre och starkare i vår expansion, säger Anders Steen, VD i AB Sappa.

Christer Andersson tar nu plats som styrelseledamot hos Sappa. I styrelsen får Christer dessutom återigen arbeta tillsammans med sin tidigare kollega från Com Hem, Tomas Franzén. Idag är Tomas ordförande i AB Sappa.

— Jag har under årens lopp mött Sappa som en respekterad konkurrent, och nu ser jag verkligen fram emot att jobba tillsammans med dem. Sen blir det också roligt att återigen få komma till ett telekombolag som växer snabbt, har fokus på sina kunder och fortfarande ser fler möjligheter än problem, säger Christer Andersson, styrelseledamot i AB Sappa.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281