Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Jul jul, streamande jul - glans över TV-rutan!

2023-12-21

Nää, vi vet. Att skriva låttexter är inte riktigt vår grej.
Det blir liksom inte något tjohej.


MEN att hålla koll på underhållning kan vi!
Och då snackar vi inte Crocodile Dundee.
Nej nej här snackar vi helt annan regi.


Du säkert redan kört ett klassiskt maraton med Harry Potter,
och för den 23:e inhandlat dina bingolotter.


Så vad mer finns att se? Från julklassiker till nya premiärer -
en salig blandning av karaktärer.


Med ett kort litet skroll,
kan vi dig lova att du får koll!


Serier ska bingeas och filmer tittas. Med eller utan TV-modul,
vi dig önskar en riktigt God Jul!Belfast - Viaplay - Tillgänglig nu

Den unge pojken Buddy och hans familj ställs inför svåra beslut när hemstaden drabbas av politiska konflikter och oroligheter. Filmen skildrar den personliga och känslosamma sidan av en turbulent period i Nordirlands historia på 160-talet.


Big George Foreman - Viaplay - Premiär 22 december -

Den mirakulösa historien om den forne och blivandevärldsmästaren i tungvikt. Baserad på den sanna historien om enav tidernas största comebacker och den omvälvande kraften i enandra chans.


Last Christmas - Kanal 11
25 dec kl. 22:00 & 26 dec kl. 16:15

En romantisk komedifilm där vi får följa Kate, en ung kvinna i London med jobb som tomtenisse i en året runt-öppen julaffär. Inspirerad av låten "Last Christmas" av George Michael utforskar filmen hjärtevärmande och humoristiska ögonblick under julen.


Ett päron till farsa firar jul - Kanal 524 dec kl. 18.10

Det är jul och familjen Griswold förbereder sig för den stora högtiden, men saker och ting går sällan som planerat för Clark, hans fru Ellen och deras två barn. Clarks ständiga otur blir värre när odrägliga släktingar kommer på besök.


Long Shot - TV4 - Tillgänglig nu

Romantisk komedi med Charlize Theron och Seth Rogen. En otursförföljd journalist springer på sin första kärlek, som också var hans barnvakt. Nu är hon USA:s utrikesminister och deras liv är på helt olika nivåer.


Polarexpressen - Tillgänglig nu på Viaplay

En liten pojke som inte tror på jultomten får sitt livs överraskning på julafton. Utanför sitt fönster ser han ett tåg som är på väg till Nordpolen och en konduktör som ber honom stiga ombord. Snart börjar en hisnande resa till jultomtens verkstad.

Sänds även på Kanal 5 den 26 dec 13:55


Love Actually - SVT - 23 dec 22:35 & SVT Play

Den perfekta blandningen av humor och kärlek. Vi får följa en premiärminister, en kontorsanställd, en popstjärna, en övergiven författare, gifta par och flera andra som kämpar på med kärleksförhållanden i London. Riktig klassiker som bör ses minst en gång per år!


Sällskapsresan 2 - TV4 - 26 dec kl. 21 :00 & TV4 Play

På tal om klassiker - är inte detta en feel good så säg? Stig-Helmer och hans norske vän Ole har bestämt sig för att åka på en skidresa till alperna. Det blir en fartfylld vecka både i och utanför pisten.


The Chemistry of Death - Viaplay Premiär 4 januari (serie)

Rättsläkaren David Hunter återhämtar sig från en förödande tragedi tre år tidigare. Medan han arbetar som läkare i en avlägsen by i Norfolk upptäcks en kvinna brutalt stympad. Polisen vill utnyttja Hunters kunskaper inom rättsmedicin för att hjälpa till att identifiera mördaren, men han är försiktig med att engagera sig.


Sanningen - Premiär 25 dec på TV4 Play & på TV4 den 7 jan (serie)

Ett emotionellt kriminaldrama som utöver det klassiska mysteriet också handlar om systerskap, föräldraskap, skuld, sorg och hur man går vidare efter ett trauma. Serien är skapad av Camilla Ahlgren (Bron, Vargasommar) och i huvudrollerna ser vi Sofia Helin och Hedda Stiernstedt.


Grinchen - SkyShowtime - Tillgänglig nu

En fin julklassiker med Jim Carrey som den julhatande Grinchen, en grön, elak och lättirriterad varelse. Hans vägar korsas med den lilla flickan Cindy Lou Who och allt förändras när hon försöker övertyga Grinchen och byns invånare om att han egentligen har ett gott hjärta. 


Hugo - SkyShowtime - Tillgänglig nu

Oscarsbelönad film om den föräldralöse Hugo som bor på en tågstation i 1930-talets Paris. Tillsammans med sin vän Isabelle försöker han lösa ett mysterium som hans döde far lämnade efter sig.


The Unbearbale Weght Of Massive Talent - Viaplay - Premiär 5 januari

Nicolas Cage karriär är inte på topp men så får han ett "enkelt" jobb att uppträda som sig själv på en stenrik miljardärs födelsedagsfest i Spanien. CIA har dock andra planer för hans resa till Mallorca. En unik komedi där Nicolas Cage spelar sig själv fullt ut med all sin stjärnkraft, skådespelarstil och offentliga personlighet.


A dog's Puropse - TV4 Play- Tillgänglig nu

En varm familjefilm av Lasse Hallström om en hängiven hund som hittar sitt syfte i livet hos de människor som han älskar. Vi möter hunden första gången på 50-talet och får följa honom hos en rad människor när han återföds som en ny hund under olika tidsperioder, alltid med intakta minnen från sina tidigare liv.

Uppföljare till filmen finns också tillgänglig på TV4 Play och heter A Dog's Journey.

Sappa Play

Missa inte att du som har ett Sappa-paket även kan streama TV-kanalerna! Passar inte sändningstiden för en film kan du se den från början i Sappa Play upp till sju dagar efter att den har sänts.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281