Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Har du koll på underhållningsnyheterna?

2023-09-12

Varje vecka finns det något nytt att titta på — från actionfilmer, till mysig reality och kära familjefavoriter. Hänger du med i vad som är nytt just nu? Innan du läser vidare, testa dina kunskaper med vårt quiz!


Husköp i Blindo på Viaplay

Svenskarna tar sig an den danska succén, Boligkøb i blinde. I detta program lämnar deltagarna helt över uppgiften att hitta sitt drömboende till tre experter; programledaren Carin da Silva, inredningsarkitektvåraen Lena Nyholm, och mäklaren Sebastian Stojanovic.

Med makt över deltagarnas ekonomi kommer experterna att lokalisera och köpa ett hus som kan uppfylla drömmarna–och köpa det, utan att deltagarna ser det! När kontraktet är underskrivet kommer deltagarna att tas till huset och få hjälp av experterna att bygga och renovera deras drömhus.

Premiär på Viaplay och TV3 den 19 september.

Ture Sventon och jakten på Ungdomens källa på TV4 Play

Ture Sventon och Matilda Jansson driver en detektivbyrå där tristessen för tillfället är stor. Ville Vessla är fängslad och numera en god medborgare enligt egen utsago. Ture och Matilda löser bara tråkiga fall, men när barnen Ylva och Dante kontaktar dem förändras allt. Barnens föräldrar har blivit kidnappade och Ture kastas in i ett nytt halsbrytande äventyr. Ylva och Dantes föräldrar är arkeologer och har funnit bevis på att Ungdomens källa existerar. Ture inser att ett vatten med kraft att föryngra människor inte får hamna i fel händer. I takt med att fallet med de kidnappade föräldrarna utvecklas inser våra hjältar att Ville Vessla kanske inte är så oskyldig som han påstår. En lång rad utmaningar och överraskningar väntar detektivbyrån i jakten på sanningen om Ungdomens källa.

Se första avsnittet nu på TV4 Play.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves på SkyShowtime

En efterlängtad filmversion av det bästsäljande rollspelet, med över 1 miljard dollar i spel- och bokförsäljning. Spelet är känt för sin stora, fantastifyllda värld med skattjakter, krig, kamratskap och oväntade tvister som knyter karaktärerna samman — såväl människor som älvor, orcher, troll och magiker.

Kommer till SkyShowtime 12 september.

Bättre sent än aldrig på discovery+ och Kanal 5

Fem folkkära herrar ska ge sig ut på livets största äventyr. Claes Malmberg, Thomas Ravelli, Harald Treutiger, Kjell Bergqvist och Peter Magnusson ska beta av sina bucket lists på en resa som inte liknar något de tidigare gjort. De besöker öknen i Marocko, umgås på Sicilien, utforskar de skotska högländerna och mycket mycket mer. I den amerikanska förlagan har vi tidigare sett ikoner som William Shatner, Henry Winkler och George Foreman kasta sig ut på en resa runt jorden tillsammans.

Se första avsnittet nu på discovery+ och varje onsdag 21:00 på Kanal 5.

Efterlyst på Viaplay

Säsongsstart av Efterlyst och programmets 1000:e avsnitt! Direktsänd brottsbekämpning, analyser av högprofilerade fall, det senaste inom kriminalteknik och hundratusentals engagerade tittare som aktivt assisterar polisen i att identifiera och fånga brottslingar runt om i landet. Nu är tittarfavoriten, tillika Sveriges ledande kriminalmagasin, Efterlyst tillbaka med en ny säsong. Sedan första avsnittet sändes 1990 har Efterlyst under otaliga säsonger hjälpt polisen att lösa hundratals grova brott, främst tack vare tittarnas hjälp. Nu välkomnar programledaren Hasse Aro tittarna till den 62:a säsongen av programmet, som inleds med att det tusende avsnittet i ordningen sänds.

Se Efterlyst torsdagar 20:00 på TV3 och Viaplay.

Bupkis på SkyShowtime

Bupkis är en ny komediserie som följer Pete Davidson när han försöker jobba sig igenom en unik familjedynamik och komplexiteten av att skapa meningsfulla relationer som kändis. I den råa, semi-biografiska serien ser vi Pete Davidson, Edie Falco, Joe Pesci och många fler kända ansikten i den stjärnfyllda rollsättningen. Följ med in i hur världen ser ut om man är Pete Davidson.

Se nu på SkyShowtime

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281