Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Quiz: Hänger du med i underhållningsnyheterna?

2024-02-02

Just nu är streamingtjänsterna fyllda av nya delar av gamla favoriter — från 50:e filmen med älskade Beck, till säsong 2 av nya TV-spelsinspirerade Halo. Hänger du med i vad som är nytt just nu?

Mission Impossible: Dead Reckoning Part One

SkyShowtime från 9 februari

Ethan Hunt och hans IMF-team ger sig ut på sitt farligaste uppdrag hittills: att spåra upp ett fruktansvärt nytt vapen som hotar hela mänskligheten, innan det hamnar i orätta händer. När kontrollen över framtiden och världens öde står på spel, och mörka krafter från Ethans förflutna närmar sig, börjar ett dödligt race runt hela världen. Konfronterad av en mystisk, allsmäktig fiende, tvingas Ethan inse att inget kan vara viktigare än hans uppdrag – inte ens de människor vars liv han bryr sig mest om.

Historien om Sverige

Sista två avsnitten på SVT1 och SVT Play, 4 & 11 februari

Den stora berättelsen om vårt land. Om människorna och krafterna som format det – från istiden till våra dagar. Simon J Berger är seriens berättare. Programserien består av tio delar och bygger på rekonstruktioner av historiska skeenden och personer. Över 300 experter har bidragit till innehållet och 100 av dem medverkar i serien. Ledmotivet till serien är komponerad av Ludwig Göransson och Per-Gunnar Juliusson.

Över Atlanten – säsong 6

Streama nu på discovery+ och tisdagar kl 21:00 på Kanal 5

Sex kända svenskar korsar Atlanten. Utlämnade till varandra och det stora havet i tre veckor kommer våra seglare vara med om ett äventyr som inte liknar någonting de tidigare upplevt. Guidade av Gurra Krantz får Björn Kjellman, Jessica Andersson, Malin Gramer, Tobias Blom, Hampus Hedström och Anders Öfvergård en tuff seglats.

Halo – säsong 2

Premiär på SkyShowtime 9 februari

Denna originalserie från 27:e århundradet omdefinierar sci-fi dramats gränser. I det här programmet, baserat på det populära videospelet, försvarar supersoldaten Master Chief mänskligheten från den utomjordiska militäralliansen, The Covenant Empire, under 2500-talet. Med galaxen på spel ger sig John ut på en resa för att hitta nyckeln till mänsklighetens räddning — Halo:n.

Beck: Dödläge

Premiär 9 februari på TV4 Play

I Beck: Dödläge hittas en kriminell man brutalt mördad i sin lägenhet. Han var känd för polisen för sin medverkan i ett stort värdetransportrån där bytet aldrig återfanns, trots att alla inblandade åkte fast. Men under arbetet med mordutredningen tar allt en skakande vändning för polisen när en av deras egna försvinner.

Jurassic World: Dominion

Kommer till Viaplay 16 februari

Fyra år efter att Isla Nublar förstördes lever och jagar dinosaurier nu i närheten av människor över hela världen. Framtiden måste avgöras: kan människan förbli det främsta rovdjuret på jorden?

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281