Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Underhållningshöjdpunkter i april

2023-04-04

April bjuder på en stark lineup av nya TV-serier och filmer, både för streaming och att se på TV. Planera in din nästa myskväll med någon av de här spännande premiärerna.

Leva Life

Säsong 1 — Premiär 5 april hos V series & film och Viaplay

Möt Nora, en ung och livlig journalist med en lovande framtid framför sig. Men precis när hon är på väg att ta sig an världen får hon ett hemskt besked: en livshotande cancerdiagnos.

Grease: Rise of the Pink Ladies

Ny serie — Premiär 7 april hos SkyShowtime

Fyra år innan filmen GREASE, innan "the T-birds" var det coolaste gänget i skolan, vågar fyra rebelliska outsider-tjejer gå emot strömmen för att ha kul på sina egna villkor. Det blir starten av en moralisk panik som kommer att förändra Rydell High för alltid.

Morden i Sandhamn

Ny säsong — Premiär 3 april på C More och TV4

Stockholms skärgård är inte så fridfull som du tror. I takt med att vågorna slår mot klipporna kämpar åklagaren Nora Linde mot oanad ondska, på liv och död. Tittarfavoriten Morden i Sandhamn bjuder på rafflande kriminalfall i förförande vacker skärgårdsmiljö.

Thunder in my Heart

Säsong 2 — Premiär 23 april hos V series & film och Viaplay

22-åriga Sigrid - kallad Sigge - och hennes grupp vänner tampas med vuxenlivets oväntade krav samtidigt som de försöker förlika sig med sina egna identiteter, passioner och det förflutna.

BIANCA

Nytt avsnitt varje söndag 21:00 på Kanal 5 och discovery+

Varje söndag hälsar Bianca Ingrosso tittarna tillbaka till en ännu större, modigare och mer underhållande säsong av talkshowsuccén BIANCA. Det blir filterlöst och oväntat när Bianca återigen bjuder in svenska och internationella Musiker, politiker, sportstjärnor, företagare, författare och skådespelare.

Nope

Ny film — Premiär 19 april hos SkyShowtime

Från Oscar®-vinnande filmskaparen Jordan Peele kommer Nope, en episk thriller med mystisk science fiction. Efter deras pappas chockerande död, börjar syskonen OJ och Emerald se oförklarliga fenomen på deras Hollywood-ranch, som gör dem besatta av idén om att fånga mysteriet på film.

Vem tror du att du är?

Nytt avsnitt varje onsdag 21:00 på Kanal 5 och discovery+

Kända svenskar beger sig iväg på sitt livs resa på jakt efter sina rötter. Tillsammans med släktforskare får de ta del av gripande livsöden som är del av deras ursprung.

CAMINO

Premiär 5 april hos V series & film och Viaplay

Regitze har inte längre någon kontakt med sin far Jan, men när de upptäcker att hennes mammas sista önskan var att de skulle följa Camino de Santiago, ger de sig tillsammans ut på den 260 kilometer långa resan.

Car S.O.S

Ny säsong — Premiär 30 april 21:00 på National Geographic

Premiär för den efterlängtade elfte säsongen av Car S.O.S, hos National Geographic. I serien ger experterna Fuzz Townshend och Tim Shaw nytt liv till förfallande klassiska bilar, och överraskar bilarnas tacksamma ägare.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281