Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Premiärer att koppla av till i maj

2023-05-08

Härliga maj är här och med det ser vi fram emot lite avkoppling mellan alla grillkvällar. Kryp upp i hängmattan och fnissa (eller gapskratta) till den lättsamma dramakomedin Lust, njut av mysiga Bröderna Noréns resa genom Sveriges städer eller bänka dig framför thrillerserien The Swarm som sätter mänsklighetens hänsynslösa behandling av världshaven på prov när naturen slår tillbaka.



Lust

Säsong 1 – Premiär 5 maj på SkyShowtime

De svenska skådespelarna Sofia Helin, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius och Elin Klinga spelar fyra medelålders vänner som kämpar med ett kvävt sexliv. Serien som balanserar lättsam komedi med ett mer seriöst fokus på ämnen som sexuella trakasserier, äktenskapsrådgivning och personlig identitet, serien erbjuder underhållande lättnad samtidigt som man lyfter fram den undergranskade världen av kvinnlighet över 40. Nya avsnitt som släpps varje vecka.

Bröderna Noréns underbara resa

Säsong 1 – Premiär 8 maj på TV4 och TV4 Play

Under våren kommer ni kunna följa musikbröderna Viktor och Gustaf Norén när de ger sig ut på en resa genom Sverige för att hitta intressanta människor att skapa musik tillsammans med. Idén till programmet föddes efter medverkan i Så mycket bättre när bröderna började fundera kring vad som händer om man byter ut artisterna och i stället åker ut i landet och träffar svenska folket, vad finns det för musik där?

The Swarm

Säsong 1 – Premiär 28 maj hos V series & film och Viaplay

När mänskligheten står inför ett hot från en okänd intelligens i havet lägger ett team av forskare fram en till synes omöjlig teori som kommer att utmana mänsklighetens självbild som den ultimata skapelsen.

Imperiet Bianca

Premiär 11 maj på Kanal 5 och discovery+

Bianca Ingrosso har skapat ett eget universum runt sitt namn och personliga varumärke. Men framgångssagan är ingen slump. Vägen dit kantas av gediget, hårt och målmedvetet arbete. I en exklusiv dokumentärserie i fem delar tar Warner Bros. Discovery under tre års tid rygg på Bianca när hon tillsammans med sina närmaste kollegor och vänner lägger all tid och kraft på att bygga ett imperium från grunden.

Top Dog

Säsong 2 – Premiär 8 maj på C More och TV4

Jens Lapidus succéserie om juristen Emily och ex-fången Teddy som båda är fast i sina respektive cyniska världar. Modern dramathriller som speglar det nya Sverige, med en polariserande samhällsutveckling, på både lokal och global nivå.

A Town Called Malice

Säsong 1 – Premiär 12 maj på SkyShowtime

I denna berusande blandning av kriminalthriller och familjesaga i början av 80-talet får vi följa Lords - en familj av gangsters i södra London - som ser ett gyllene tillfälle att återerövra sin forna glans på Costa Del Sol. Den nya serien kommer exklusivt den 12 maj på SkyShowtime, med nya avsnitt som släpps varje vecka.

The Woman King

Ny film – Premiär 26 maj på Viaplay

Inspirerad av sanna händelser är det här den anmärkningsvärda, actionfyllda historien om de kvinnliga krigare som skyddade det afrikanska kungariket Dahomey.

From

Säsong 2 – Premiär 10 maj på C More och TV4

Sinnesomstörtande skräckserie av producenterna bakom Lost. En brokig grupp människor fastnar, en efter en, i en hemsökt småstad som de inte kan lämna. Fortsättningen av den sinnesomstörtande skräckserien med Harold Perrineau (Lost) och Eion Bailey (Band of Brothers). I den andra säsongen börjar dolda sanningar om skogen och stadens skrämmande ursprung sakta att uppenbara sig. Samtidigt slungas invånarna in i en kaosartad tillvaro när en grupp mystiska nykomlingar gör entré i området.

Fatal Attraction

Säsong 1 – Premiär 22 maj på SkyShowtme

En djupdykning av den klassiska 80-talsthrillern, som utforskar tidlösa teman om äktenskap och otrohet genom linsen av moderna attityder mot starka kvinnor, personlighetsstörningar och tvångskontroll. Den helt nya serien kommer exklusivt den 22 maj på SkyShowtime, med nya avsnitt som släpps varje vecka.

Fejkpatient

Säsong 1 – Premiär 25 maj på C More och TV4

Albin jobbar som fejkpatient på Norrlands universitetssjukhus, men snart upptäcks en avvikelse på Albin. Efter några följdtester står diagnosen klar. Testikelcancer, stadium 4. I takt med att sjukdomen förvärras börjar flera av Albins relationer krackelera och han finner en ny vän i den äldre medpatienten Yvonne. Men kanske är inte sjukdomen det största problemet? Kanske är det Albin själv?

Liv Ullmann: Road Less Traveled

Premiär: 18/05/2023

Ett porträtt av den norska ikonen, världskända skådespelerskan och mångkonstnären Liv Johanne Ullmann. Genom tre avsnitt utforskas hennes liv, karriär och bidrag till det norska kulturarvet.

Alert: Missing Persons Unit

Säsong 1 – premiär 10 maj på Viaplay

Efter att Nikki Batistas son försvinner går hon med i Philadelphia-polisens enhet för försvunna personer, där hon senare rekryterar sin ex-make, för att försöka hitta honom och hjälpa andra i samma sits.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281