Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Sommarpremiärer i juni

2023-06-02

Outlander

Säsong 7 — Premiär 17 juni hos V series & film och Viaplay

Baserad på Diana Gabaldons bästsäljande bokserie. Kärleksparet Claire och Jamie slits isär av tid och konflikter men gör allt vad de kan för att vara tillsammans och för att ändra historiens gång.

Star Trek: Strange Worlds

Säsong 2 — Premiär 16 juni hos SkyShowtime

Star Trek: Strange New Worlds följer besättningen på USS Enterprise innan kapten Kirk tar över rodret. Du får följa en besättning som leds av karaktärer som debuterade i TOS - som kapten Christopher Pyke (Anson Mount), Spock (Ethan Peck) och Number One (Rebecca Romijn), och de har alla kläder inspirerade av TOS.

True Love Sverige

Säsong 2 — Premiär 1 juni på discovery+

Arton singlar reser till idylliska södra Frankrike med ett och samma mål - att hitta sann kärlek. De lär känna varandra på romantiska dejter och nagelbitande hjärtceremonier, men det gäller att vara sann mot både sina dejter och sig själv - för i True Love Sverige avslöjar lögndetektorn allt. Nytt för säsong två är att deltagarna guidas på vägen mot kärleken av programledaren Malin Gramer.

Ticket to Paradise

Premiär 7 juni på SkyShowtime

Oscar®-vinnarna George Clooney och Julia Roberts återförenas på vita duken som ett skilt par som oväntat hamnar på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde. Ticket to Paradise är en romantisk komedi om att plötsligt få en oväntad andra chans.

After We Fell

Premiär 2 juni hos V series & film och Viaplay

Tessa har fått sitt drömjobb och förbereder sig för att flytta till Seattle, men Hardins svartsjuka och oförutsägbara beteende når nya höjder och hotar nu att rasera deras relation.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281