Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Airplay och Chromecast

2018-11-27

Vi gör Sappa Play bättre

Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter. Det är många kunder som efterfrågat stöd för Airplay och Chromecast i Sappa Play. Vi är glada över att detta nu är möjligt med vår nya uppdatering. Nu kan du enkelt streama program till din TV med Airplay eller Chromecast. Det finns också nya funktioner i appen som en ny förbättrad startsida och TV-tablå.

Förbättrad startsida

När du loggat in på Sappa Play möts du nu av en ny förbättrad startsida där du kan välja ut dina favoritkanaler och se vad som sänds där.


Upptäck TV-tablån

Vi har också förbättrat TV-tablån så du enkelt kan hoppa till LIVE eller gå till datumväljaren för att se program upp till 7 dagar bakåt i tiden. När du spelar ett program kan du nu också bläddra lättare mellan dina kanaler och även streama det du vill se till din TV med Airplay eller Chromecast.


Handbok för Sappa Play 

I vår handbok för Sappa Play hittar du allt du behöver veta kring appen. Handboken finns för både iOS och Android.

Ladda ned handbok för iOS
Ladda ned handbok för Android

Hur du streamar till din TV

Du hittar information om hur du streamar med AirPlay eller Chromecast här.

Få tillgång till Sappa Play

För att få tillgång till Sappa Play behöver du ha ett digital-TV abonnemang ­med tillhörande kanalpaket där Sappa Play finns tillgängligt. Läs mer om vilka kanalpaket som har Sappa Play här.

Ladda ned Sappa Play

Om du har ett kanalpaket där Sappa Play ingår kan du enkelt ladda ned appen i App Store eller Google Play och ta del av utbudet på din mobil och surfplatta. För att se innehållet via din dator gå till sappaplay.se.

Behöver du någon hjälp?

Behöver du hjälp med Sappa Play kan du ringa oss på 0774-444 744. Vill du ha hjälp direkt? Använd vår chatt nere i högra hörnet.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281