Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Boomerang blir Cartoonito

2023-09-04

Från och med idag 4 september ersätts Boomerang med Cartoonito, en kanal som de yngsta tittarna redan hunnit bekanta sig med på Boomerang. Cartoonito vänder sig till barn mellan 2 – 6 år, en något yngre målgrup än vad Boomerang tidigare riktat sig till. Det innebär att visst innehåll skiftas mellan Cartoon Network och Cartoonito.

Cartoonito erbjuder en plats där alla förskolebarn är fria att vara sig själva och precis så unika som varje barn är. Vi uppmuntrar till skratt som bubblar över, som går utanför ramar, där värme, empati och inkludering är ledord. Kanalen hyllar de allra yngsta barnen precis så som de är. Barn och föräldrar kan tryggt njuta av program med välkända och nya karaktärer och berättelser.

Det sker ingen ytterligare förändring, Cartoonito går in på samma kanalplats som Boomerang legat på och ingår fortfarande i Sappa Mest & Play, Sappa Tio, Sappa Fem och Sappa Barn.Vi träffar på fyra värdar för kanalen, Nito, Glob, Wedge och Itty. De är små figurer som dyker upp mellan program. Var och en av dem har sin unika lekfulla personlighet som uppmuntrar våra yngsta tittare att vara sig själva och att visa empati och respekt.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281