Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Idag lanseras SkyShowtime!

2022-09-20

I ett samarbete mellan Comcast och Paramount Global (Paramount+) lanseras idag den nya streamingtjänsten SkyShowtime, som erbjuder en unik samling från några av världens bästa studios och berättare från Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ och Peacock. Självklart får du med dig många av de bästa titlarna från Paramount+.

SkyShowtime ersätter Paramount+ i vårt Sappa Mest-paket. Oberoende om du tidigare använt Paramount+ behöver du aktivera SkyShowtime på nytt. (Paramount+ kommer att upphöra som tjänst). Observera att du i nuläget ej kan aktivera via webbläsaren Microsoft Edge.

Information om hur du kommer igång med tjänsten finns längre ner på sidan.Om SkyShowtime

Streamingtjänsten innehåller en unik katalog sprängfylld med spännande och engagerande innehåll inklusive nya och exklusiva serier och filmer, barn- och familjeunderhållning, berättelser från verkliga livet, dokumentärer, samt ett bibliotek fullmatat med favoriter genom tiderna.

  • Tusentals serieavsnitt och filmer
  • Ikonisk underhållning och originalserier
  • Streama från alla enheter, när som helst

Jag har Sappa Mest — hur kommer jag igång med playtjänsten?

Du som har Sappa Mest får idag tillgång till SkyShowtime. Klicka på länkarna nedan för att aktivera ditt konto. För att komma igång behöver du ha koll på ditt kundnummer. Det hittar du genom att logga in i Mitt Sappa, på din faktura och botten av våra mejlutskick.

Aktivera SkyShowtime


© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281