Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Nu kan du skaffa Viaplay hos Sappa

2020-06-24

Här kommer en härlig nyhet från oss på Sappa!

Sappa har ingått utökat distributionsavtal med Nordic Entertainment Group (NENT Group), Nordens ledande streamingföretag. Avtalet innefattar bland annat ett utvidgat samarbete gällande streamingtjänsten Viaplay samt lansering av TV-kanalen V sport extra HD.

Sedan mitten av juni erbjuder Sappa paketen Viaplay Total, Viaplay Sport och Viaplay Film & Serier som tilläggstjänster. Viaplay fortsätter att ingå för de kunder som köper kanalpaketen V premium, V sport och V series & film.

Dessutom lanserades nyligen kanalen V sport extra HD i Sappas utbud i kanalpaketen Sappa Fem, Sappa Tio, Sappa Mycket och Sappa Mest HD. Kanalen är en bred sportkanal och visar utvald sport från bland annat Premier League, IndyCar och NHL.

­– Vi har ett långt samarbete med NENT Group och det känns kul att vi kan utöka produktportföljen. Det är mycket glädjande att vi nu kan erbjuda Viaplay och V sport extra HD som en del av utbudet till våra kunder. Vår strävan är hela tiden att ge våra kunder tillgång till bra och intressant innehåll på flera plattformar, säger Hasse Svensson, vd på Sappa.

­– Vi är glada att kunna erbjuda Sappas kunder Viaplay som tilläggstjänst samt den nya kanalen V sport extra HD. Samarbeten som dessa är mycket viktiga för oss. Vi välkomnar alla Sappas kunder och hoppas att vår starka portfölj av såväl nordiska som internationella serier och filmer, direktsänd sport och ett brett barninnehåll ska tilltala så många som möjligt, säger Johan Martis, Head of Wholesale på NENT Group.

Äntligen är sporten på banan igen!

Nu börjar sporten komma tillbaka till TV-rutorna och streamingtjänsterna - och som vi längtat! Premier League har sparkat igång och årets första F1-lopp väntar första veckan i juli. Och med Bundesliga och IndyCar redan i full gång har vi en riktig sportsommar framför oss.

Skaffa Viaplay hos Sappa

Beställ ditt abonnemang hos Sappa och samla dina tjänster hos en och samma leverantör. Då kan du få bredband, TV och streamingtjänst på samma faktura – och dessutom med riktigt bra kundservice på alltihop. Smidigt, eller hur?

Viaplay Total – 449 kr/mån

Viaplay Sport – 399 kr/mån

Viaplay Film & Serier – 109 kr/mån

Psst! Passa på att teckna något av våra bredbandserbjudanden och få Viaplay Film & Serier fritt i 3 månader – utan bindningstid. Beställ det genom att ringa oss på 0774-444 744.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281