Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Ny kanal hos Sappa: ATG Live

2021-12-01

Den 11 januari tillkommer ATG Live i Sappas kanalutbud! ATG Live visar direktsända trav- och galopptävlingar, från Sverige och världen, varvat med tips, analyser, intervjuer och reportage om trav och galopp, men även övrig sport. ATG Live sänds varje dag, året runt, från cirka klockan 06.00 på morgonen till midnatt, totalt mer än 5 000 timmar per år. Populäraste programmen är direktsändningarna av V75 på lördagar samt travets övriga stora tävlingsdagar, till exempel Elitloppet.

ATG Live kommer att finnas på kanalplats 14.

Vilka får kanalen?

Kanalen kommer att läggas till i vårt Digitalkort. Eftersom Digitalkortet är grunden till alla våra kanalpaket innebär det att alla privatkunder får ATG Live tillagd i sitt utbud. Även många av de som har Sappas kanaler via gruppavtal hos sin fastighetsägare eller i en bostadsrättsförening får kanalen, eftersom den läggs till i en stor del av våra större gruppavtalade utbud.

Behöver jag göra något för att se kanalen?

Kanalsökning

Du som har en IPTV-box behöver inte göra något, den nya kanalen kommer automatiskt dyka upp i din digitalbox. Du som har Kabel-TV kommer behöva göra en ny kanalsökning för att få in din nya kanal i din digitalbox eller TV-modul.

Favoritlista

Om du lagt dina kanaler i en favoritlista behöver du göra om den om du vill ha med ATG Live där.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281