Våra tjänster

Gruppavtal

Kontakt

Våra tjänster

Gruppavtal

Kontakt

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Om oss

Lär känna Sappa lite bättre.

Malin, Ansvarig TV-administration

Referenser

Här ser du vad några av våra gruppavtalskunder säger om oss som TV- och bredbandsleverantör. Bland våra kunder har vi alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar, och fastighetsägare, till samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på vår kundlista, det kan vara allt från en liten förening med få hushåll till en fastighetsägare med flera hundratal. Alla värdesätts lika högt och får samma personliga service.

"Vi är väldigt nöjda med Sappas TV och bredband och den service dom förmedlar. Under övergången från annan leverantör har jag hjälpt många medlemmar att ringa till Sappa och har personligen pratat med minst 10 olika kundtjänstmedarbetare. Alla hade ett mycket bra bemötande och de gav sig inte förrän dom kunde lösa frågan/problemet vi hade. Sappas kundtjänst har verkligen levererat det som utlovats! Det är service i toppklass, enligt min mening!

Sappa har otroligt användarvänliga boxar samt fjärrkontroller. Vi var lite oroliga hur de äldre skulle kunna hantera dem, men det har gått hur bra som helst. Även tjänsterna levererar enligt våra förväntningar. Ljud och bild på TV:n är mycket bra då det är HD-kvalitet på nästan hela utbudet och att kapaciteten på bredbandet håller hög standard och hastighet, och allt detta även till ett riktigt lågt pris.

En av anledningarna till att vi valde Sappa var också för att vi har en del äldre som bor i föreningen som då har möjlighet att använda deras omsorgstjänster på ett enkelt och smidigt sätt."

— Roger Groth, styrelseledamot Brf Bokhållaren i Sundsvall

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281