Fast telefoni från Sappa

Lägg enkelt till fast telefoni i ditt utbud!

Fast telefoni

Vi vill hålla de så enkelt som möjligt för dig som är Sappa kund och vill använda den traditionella fasta telefonen. Därför har vi bara ett telefoni-abonnemang och du slipper dyra nätavgifter. Mot en fast månadsavgift och därefter minutprislista ringer du hur mycket och lite du önskar.

Detta ingår bl.a. i ditt telefoni-abonnemang:

- Nummerpresentation
- Vidarekoppling
- Förfrågan/Pendling
- Väntande samtal
- Trepartssamtal 

Se abonnemang

Flytta med ditt nummer

Om du har ett telefonnummer idag och vill ha kvar det numret när du väljer Sappa så kallas detta att man gör en portering av nummer. Oavsett om du vill behålla ditt nuvarande nummer eller beställa ett nytt nummer från oss, är detta helt kostnadsfritt.


Prislista fast telefoni 

Se vår fullständiga prislista för samtal och tjänster inom Sverige samt samtal till utlandet. 

Prislista för fast telefoni

Bredband & tv

I Sappas utbud hittar du också bredband och tv. Vi har förmånliga paketerbjudanden till rabatterade priser. För att kunna skaffa fast telefoni från Sappa behöver du ha ett TV-abonnemang eller ett bredbandsabonngemang hos oss. Varför inte skaffa alla tre tjänster samtidigt? Spana in våra paketerbjudanden och se om du hittar något som passar.

Till paketsidan

Behöver du någon hjälp?

På vår sida för frågor och svar kanske vi kan hjälpa dig besvara dina frågor. Annars är du alltid välkommen att kontakta oss.

TILL FRÅGOR OCH SVAR