Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

All sport från Viaplay till kampanjpris.

BESTÄLL

Beställ bredband

Vi erbjuder bredband i alla önskvärda hastigheter, med valfritt startdatum och utan bindningstid. Klicka in och sök på din adress för att se vad vi kan erbjuda till dig!

SE KAMPANJER

Surfa säkert

Sappa Trygg Surf+ ger dig internetsäkerhet på dator, mobil och surfplatta. Installera tjänsten på alla dina enheter för att skydda dig från virus, ID-kapning, bankbedrägerier med mera.

Beställ Trygg Surf+

Det fungerar alltid bra. Jag har haft er länge nu, nätet har alltid fungerat för mig. Varit i kontakt med er en gång på alla år. Riktigt nöjd kund, tack!

- Magnus, TV & bredbandskund

Inte bara för ingenjörer

Vi är inte unika med att säga att vi är enkla, vi vet. Men är det något vi verkligen ogillar så är det att krångla till det. Därför erbjuder vi enkla produkter, tydlig kommunikation och en tillgänglig kundsupport.

Surfa och streama grönt

Vi levererar attraktiva tjänster med hög driftsäkerhet och schyssta priser. Och vi levererar hållbarhet — dels ur ett miljöperspektiv, men också med anställda som trivs på jobbet och alltid med långsiktiga lösningar. Allt annat säger vi "nej tack" till.

Varje dag lite bättre än igår

Vi vill gärna tro att vi gör saker och ting lite annorlunda. Det kräver att vi ständigt hittar sätt att utmana branschen och oss själva. Aldrig bli nöjd och aldrig göra samma sak som vi gjorde igår — men alltid stolta över vilka vi är.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281