Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

  Bredbandsfeeling

  Bredband är bara bredband, ganska osynligt. Men hur känns det? Vår kollega Robin lever och andas rockmusik, och med den strömmandes i lurarna blir städningen 10 gånger roligare. Ofelia finner lugnet när hon kan ansluta till yogaklasserna från vardagsrummet och Markus hittar självförtroendet i köket med hjälp av recept online. Livet hade varit väldigt mycket mer komplicerat och tråkigt utan bredband.

  av Europa gamear

  Gaming hör inte längre till barn och ungdomar. Över hälften av alla i ålder mellan 6 och 64 som bor i Europa spelar onlinespel - och den genomsnittliga speltiden är 9 timmar i veckan! Detta enligt en undersökning från Video Games Europe.

  lär sig något nytt på YouTube varje månad

  Enligt statistik från YouTube använder 82% av deras användare globalt minst en gång varje månad plattformen för att lära sig hur man gör något. Yoga, snickeri, matlagning, mm.

  tycker att städning är kul med musik

  Makten som musik har för att påverka våra känslor känner vi ju alla till. I en undersökning som Jelmar har gjort i USA tyckte hela 66% att städning blir kul med musik, och 52% har till och med särskild "städmusik".

  Beställ bredband

  Vi erbjuder bredband i alla önskvärda hastigheter, med valfritt startdatum och utan bindningstid. Klicka in och sök på din adress för att se vad vi kan erbjuda på din adress!

  Se kampanjer

  Se hur våra anställda förgyller vardagen med bredband

  Vi frågade våra kollegor (som ju givetvis älskar bredband) hur internet på ett eller annat sätt har gjort impact på deras vardag. Läs deras berättelser här!

  SE HUR VI SKAPAR FEELING

  © 2023 AB Sappa | org no. 556453-6281