Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

  Sappa ❤ GavleNet

  Information om din TV-tjänst

  Hej!

  Kul att du hittade hit! Den 30 maj kopplade vi in vår TV-signal till 8500 hushåll i Gävle med omnejd och blev GavleNets nya TV-leverantör. GavleNet är fortsatt leverantör av basutbud medan Sappa står för TV-signalen och eventuella tilläggspaket. För att förstå vad som ingår i ditt TV-utbud behöver du veta om din bostad har BAS 1 eller BAS 2, det ser du i informationsbrevet från GavleNet som skickades i april.

  Saknar du information om vilket basutbud du har tillgång till kan du se det inne på Mitt Sappa efter att du registrerat dig.

  BAS 1

  TV-paket med 18 digitala HD-kanaler.


  Läs mer

  BAS 2

  TV-paket med 25 digitala HD-kanaler.


  Läs mer

  Har du ett tilläggspaket?

  Om du har ett tilläggspaket, till exempel C More, V premium, C Fler eller annat kanalpaket via Cantab kan du läsa mer om vad som gäller för dig här.

  Läs mer

  Erbjudande

  Du missar väl inte vårt C More erbjudande exklusivt för dig som kund hos GavleNet ❤ Säkra ett års sport och underhållning till kampanjpris!

  Skapa kundprofil

  Registrera dina uppgifter på sappa.se/aktivera. Då kan vi lättare förse dig med driftinformation om din TV-tjänst och du kan skapa ärende till oss.

  FAQ

  Längst ner på varje sida har vi samlat frågor anpassade efter BAS 1, BAS 2 och tilläggspaket. Hittar du inte svaret där kanske du hittar det på vår ordinarie supportsida.

  Kundsupport

  Om du inte hittar informationen du söker eller svar på dina frågor här har vi ett lokalkontor i Gävle som du kan kontakta. Vi har även skapat en e-post som kommer besvaras på vardagar mellan 8-17 fram till 30 juni 2023.


  Sappa: 0774 - 444 744 (välj knappval 4)

  Besöksadress: Kryddstigen 18, 80292 Gävle

  E-post: gavlenet@sappa.se

  Öppettider: Vardagar 8-17

  Öppettider felsökning kundtjänst i Göteborg:

  Vardagar 8-19 och helger 10-14

  Vilka är Sappa?

  Vi är ett telekombolag som funnits länge i branschen, 29 år närmare bestämt. I vår produktportfölj hittar du allt ifrån bredband, smarta hem- och internetsäkerhetstjänster, till TV- och playtjänster, fast telefoni och digitala omsorgstjänster. Vi har kunder över hela Sverige med över 400.000 hushåll från från Jokkmokk i norr till Ystad i söder - och maj månad 2023 är vi lite extra stolta över! Då får vi förutom GavleNets 9000 hushåll även börja leverera TV till 28.000 Malmö-hushåll.


  Nyfiken på mer om Sappas historia?

  Läs mer

  © 2023 AB Sappa | org no. 556453-6281