Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Sappa ❤ GavleNet

Information om din TV-tjänst

Analoga signalen släcks 12 mars

Sappa är sedan maj 2023 TV-leverantör till GavleNet, vilket innebär att det är vår TV-signal som når ditt hem. Du har idag ett digitalt och analogt TV-utbud. Analoga TV-sändningar bygger på en äldre teknik, som ger en sämre ljud- och bildupplevelse. Det blir också svårare att underhålla ju mer infrastrukturen anpassas till ett mer digitalt samhälle. Den 12 mars kommer Sappa därför att släcka den analoga signalen. Se till att du sökt in dina digitala TV-kanaler till dess. Behöver du hjälp kan du via knappen komma till en hjälpsida med guider och vanliga frågor och svar.

INFORMATION OCH GUIDER

Sappa - GavleNets nya TV-leverantör

Den 30 maj 2023 kopplade vi in vår TV-signal till 8500 hushåll i Gävle med omnejd och blev GavleNets nya TV-leverantör. GavleNet är fortsatt leverantör av basutbud medan Sappa står för TV-signalen och eventuella tilläggspaket. Information om vilket basutbud du tillhör skickades inför skiftet i maj 2023. Saknar du information kan du se det inne på Mitt Sappa efter att du registrerat dig. Bor du i lägenhet kan du även vända dig till din fastighetsägare/brf, och är du villakund kan du kontakta GavleNet för att få information om ditt TV-avtal.

BAS 1

TV-paket med 18 digitala HD-kanaler.


Läs mer

BAS 2

TV-paket med 25 digitala HD-kanaler.


Läs mer

Skapa kundprofil

Registrera dina uppgifter på sappa.se/aktivera. Då kan vi lättare förse dig med driftinformation om din TV-tjänst och du kan skapa ärende till oss.

FAQ

Längst ner på varje sida har vi samlat frågor anpassade efter BAS 1, BAS 2 och tilläggspaket. Hittar du inte svaret där kanske du hittar det på vår ordinarie supportsida.

Kundsupport

Om du inte hittar informationen du söker eller svar på dina frågor här har vi ett lokalkontor i Gävle som du kan kontakta.


Sappa: 0774 - 444 744 (välj knappval 4)

Besöksadress: Kryddstigen 18, 80292 Gävle

Öppettider: Vardagar 8-17

Öppettider felsökning kundtjänst i Göteborg:

Vardagar 8-19 och helger 10-14

Vilka är Sappa?

Vi är ett telekombolag som funnits länge i branschen, 29 år närmare bestämt. I vår produktportfölj hittar du allt ifrån bredband, smarta hem- och internetsäkerhetstjänster, till TV- och playtjänster, fast telefoni och digitala omsorgstjänster. Vi har kunder över hela Sverige med nära 500.000 hushåll från från Jokkmokk i norr till Ystad i söder - och maj månad 2023 är vi lite extra stolta över! Då får vi förutom GavleNets 9000 hushåll även börja leverera TV till 28.000 Malmö-hushåll.


Nyfiken på mer om Sappas historia?

Läs mer

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281