Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Lär känna oss

Gå med i Sappalaget

Roligt att du kikat in här. Förhoppningsvis innebär det att du ser Sappa som en potentiell arbetsgivare, det gör oss stolta! Innan du spanar in våra lediga tjänster tänker vi att det kan vara lite kul för dig att veta hur det är att jobba hos oss och vad du kan förvänta dig.

Och fastän vår personal ofta syns i matchtröjor här på hemsidan så är det inget måste att vara en sportälskare på Sappa, men vi gillar tanken av att vara ett lag. Sportfåne eller inte så ser vi fram emot en ny lagkamrat!

Friskvårdsbidrag

Man kan inte ha ett Sappalag med bara 8 spelare. Vi behöver undvika skador och det görs allra bäst genom friskvård och hälsa. Alla anställda får varje år nyttja vårt friskvårdsbidrag.

Förmånsportal

Alla anställda på Sappa har tillgång till Benify, en medarbetarportal med massa bra förmåner, rabatter och erbjudanden på bland annat friskvård, försäkringar, sjukvård och mycket mycket mer.

Friskvårdstimme

Varje månad har alla anställda, oavsett tjänst, möjlighet att ta ut 60 minuters friskvårdstid. Inte helt fel att avsluta veckan lite tidigare med en massage eller kanske en padelmatch.

Kul tillsammans

Det ska vara roligt att jobba tillsammans. Förutom ett öppet klimat med stort utrymme för påverkan, nya idéer och samarbeten värdesätter vi att hitta på olika aktiviteter ihop. Det kan vara allt från temadagar, gemensamma AW:s och frukostar till lite större evenemang som Sappa Awards där vi till exempel 2021 hade en padelturnering ihop eller 2022 då vi firade med 5-kamp på Liseberg.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281