Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Lokala samarbeten

Telekomtjänster behöver inte vara opersonliga

Johan, Operativt ansvarig förvärv & Susanna, Produktchef TV

Personlig kontakt

Något så anonymt som bredband- och TV-tjänster vill vi sätta en personlig touch på – för vi tror att ni som kunder vill veta vem det är ni handlar tjänster ifrån. Därför har vi kundtjänst på plats varje dag för att möta dig på telefon och chatt, som har gott om tid att hjälpa dig så länge du behöver. Ansiktena du möts av i våra bilder är inga perfekta modeller — utan faktiskt vi som jobbar på Sappa. Och våra B2B-säljare åker gärna hem till bostadsrättsföreningar i alla Sveriges hörn för att mötas och skaka hand.

Lokal expertis

Många av våra TV- och bredbandskunder bor i mindre städer kopplade till lokalt byggda fibernät. Där finner vi en naturlig plats på marknaden, för att leverera tjänster till er som bor där. Vi tycker om att bygga relationer med de lokala fiberaktörerna och anlita mindre servicepartners från orten, som förutom att känna till näten extra bra också har värdefull erfarenhet och lokalkännedom.

För att samarbetet ska bli bra, behåller vi också gärna den lokala anknytningen till orten – ibland genom samarbeten med exempelvis energibolag och fastighetsägare, ibland genom att behålla eller öppna upp ett lokalkontor.

Alla våra lokalkontor

LÄS MER

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281