Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

12 premiärer du inte vill missa!

2023-01-05

Starten på året bjuder på massa underhållningspremiärer. Action, komedi, skräck, drama och reality — vilken börjar du med?Mayor of Kingstown

Säsong 2 har premiär på SkyShowtime 30 januari

Vi följer familjen McLusky, som är inflytesrika mäklare i Kingstown, Michigan, där fängelseindustrin är den enda branschen som går bra. Serien ger en mörk inblick i deras försök att skapa ordning och rättvisa i en stad som har varken eller, som är präglad av systematisk rasism, korruption och ojämlikheter.

Den som dräper - Mörkret

Premiär för säsong 3 på Viaplay och V series HD den 8 januari

Före detta profileraren och expert på seriemördare, Louise Bergstein, kallas in för att hjälpa polisen att lösa de mest brutala fallen och för att få en djupare förståelse för gärningsmannens psyke. Den tredje säsongen av Den som dräper - Mörkret kommer nära några av de mörkaste brotten en människa kan begå. När ett medelålders par hittas mördade utanför sitt hem, börjar en hektisk utredning efter mördaren.

Padeldrömmar

Premiär 20 januari på TV4, TV4 Play och C Mores streamingtjänst

Svensk komediserie om vännerna Fabian (Björn Gustafsson) och Hasse (Erik Haag) som bestämmer sig för att förvandla sin badmintonhall till en padelhall. År 2014 fanns det 14 padelbanor, år 2021 är motsvarande siffra 3500. Hur många fler padelbanor finns det utrymme för? Fabian, 36, och Hasse, 53, ett omaka kompispar, bestämmer sig för att testa sin dröm och förvandla sin badmintonhall till en padelhall.Trots att de är sist på bollen tar de sig an projektet med barnslig iver och förnyad framtidstro.

Jeopardy

Premiär 30 januari på Kanal 5 och discovery+

En av tiderna mest populära frågesporter är tillbaka med Micke Tornving som programledare. Till skillnad från tidigare upplagor av programmet kommer inte individer från allmänheten få chansen att medverka, utan de tävlande ska istället bestå av kända svenska profiler.

You Won’t Be Alone

Skräckfilm med premiär 19 januari på SkyShowtime

I en isolerad bergsby i 1800-talets Makedonien får vi se en ung flicka som blir kidnappad och förvandlad till en häxa av en uråldrig ande. I sin nyfikenhet på mänskligt liv dödar den unga häxan av misstag en invånare i den närliggande byn och tar sedan offrets form för att leva livet i hennes kropp. Med ökad nyfikenhet fortsätter hon att utöva sin hemska kraft för att förstå vad det innebär att vara människa. I huvudrollen ser vi Noomi Rapace.

Litvinenko

Serie med premiär på Viaplay och TV3 den 17 januari

Drama i fyra delar som bygger på den sanna historien om polisutredningen om förgiftningen av den ryske spionen Alexander Litvinenko. David Tennant spelar den avhoppade KGB-agenten Aleksandr Litvinenko, som dog 2006 efter att ha blivit förgiftad av polonium-210.

Välkommen till Köping

Premiär 31 januari på Kanal 5 och discovery+

Vi får åter träffa våra älskade vänner från Köping. Även den här omgången utlovas lika delar fest, glädje och sorg och vardagsbekymmer med de välkända Köpings-profilerna.

Wild Kids

Säsong 4 har premiär på TV4, TV4 Play och C Mores streamingtjänst den 6 januari

Lejonen och Björnarna möts i Järvsös vildmark med ett mål i sikte - att vinna årets Wild Kids och drömresan till Tanzania där en häftig safaritur väntar. Men i skogen lurar ytterligare ett lag, och de vill inget hellre än att få vara med i tävlingen.

R.I.P Henry

Serie med premiär på Viaplay den 15 januari

När Henry drabbas av obotlig hjärntumör, kämpar han för att upprätthålla sin vanliga överlägsenhet gentemot sina patienter och kollegor. Är det då äntligen dags att vara öppen med sina känslor?

The Infernal Machine

Film med premiär 19 januari SkyShowtime

En kontroversiell och tillbakadragen författare blir dragen ur skuggan när han får ändlösa brev från ett besatt fan. Vad som följer är en farlig labyrint i sökandet på personen bakom de kryptiska meddelandena.

Fboy Island Sverige

Premiär 19 januari på Kanal 11 och discovery+

Vi får följa tre kvinnor som reser till en tropisk ö för att hitta kärleken. Kruxet är att hälften av männen på ön är “good guys” som också letar efter kärleken och andra halvan består istället av “fboys” som vill vinna pengar istället för kärlek.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281