Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Jul, jul, strålande underhållningsjul!

2022-12-19

Lasta soffbordet fullt med julgodis, must och pepparkakor – se fram emot mysiga kvällar under filten med gott om underhållning och sport för alla smaker.

SkyShowtime

Top Gun Maverick

Tom Cruise är tillbaka med en tidig julklapp. Top Gun Maverick toppade många listor under 2022 och kommer nu exklusivt till SkyShowtime. Filmen utspelar sig över 30 år efter första Top Gun-filmen och följer Pete ”Maverick” Mitchell när han återvänder till Top Gun-akademin. Streama från den 22 december på Skyshowtime.

 • Något du kanske inte visste: Top Gun blev inte bara den mest inkomstbringande filmen under hela 2022, utan också den film som hamnar högst på samma listan under hela Tom Cruises skådespelarkarriär.
 • The Northman

  Den här stjärnspäckade, episka thrillern utforskar hur långt en vikingprins kan gå för att hämnas för mordet på hans far. I rollerna ser vi bland annat Alexander Skarskård, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Willem Dafoe, Ethan Hawke och Nikolaj Coster-Waldau. Filmen kommer exklusivt till SkyShowtime den 14 december.

 • Något du kanske inte visste: Historien bakom The Northman är inspirerad av gamla nordiska myter, samma historier som inspirerade Shakespeares Hamlet.
 • Tulsa King

  En helt ny krimdrama-serie med Sylvester Stallone i huvudrollen. En New York-mafiamedlem släpps på fri fot efter 25 år i fängelse och blir beordrad av sin ledare att starta upp ett fäste i Tulsa, Oklahoma. När han inser att hans mafiafamilj inte bryr sig om hans eget bästa sätter han ihop en grupp av oväntade karaktärer för att hjälpa honom att bygga upp ett nytt, eget kriminellt imperium. Finns att streama på SkyShowtime nu.

 • Något du kanske inte visste: Trots sin långa skådespelarkarriär med över 80 filmer i bagaget, blev Tulsa King faktiskt Sylvester Stallones första huvudroll i en manusskriven TV-serie. Hans tidigare erfarenheter från TV-serie-branschen kommer från reality, gästroller eller som producent.
 • Läs mer och beställ SkyShowtime.

  discovery+

  Britney vs. Jamie

  Efter en lång juridisk strid om konservatorskapet som Britney Spears far haft i över 13 år är hon nu fri. I två dokumentärfilmer får vi följa en av kändisvärdens mest uppmärksammade historier, från två motsatta synvinklar, Britneys och hennes far Jamies. Vem har rätt och vem ljuger? Dokumentärens båda delar har premiär på discovery+ den 17 december.

 • Något du kanske inte visste: I december förra året hade dokumentären Johnny vs. Amber premiär på discovery+, som följde rättstvisten mellan Johnny Depp och Amber Heard. Dokumentären blev en tittarsuccé och därför kommer nu två serier med samma format; Britney vs. Jamie och Coleen vs. Rebekah (om fotbollsfruarna Coleen Rooney och Rebekah Vardy kring en tvist kring förtal och läckta uppgifter till brittiska journalister).
 • Läs mer och beställ discovery+.

  Viaplay

  Premier League

  Den 26 december är äntligen Premier League tillbaka! Utvilade spelare intar planerna mer taggade än någonsin. Fyll dina lediga dagar med toppfotboll på Viaplay – med upp till 7 matcher om dagen hela vägen fram till nyår.

  Morbius

  Morbius är en superhjältefilm baserad på Marvel Comics-karaktären med samma namn, och är en del av Spider-Man-universet. Filmen handlar om hur Dr Morbius, spelad av Jared Leto, gör en desperat chansning för att bota sig själv och sin bror som båda är farligt sjuka med en sällsynt blodsjukdom, genom att korsa gener med vampyrfladdermöss. Premiär på Viaplay 22 december.

 • Något du kanske inte visste: Jared Leto dedikerar sig till metodskådespeleri, alltså en djup inlevelse i din karaktär även mellan tagningar. Vid inspelningen av Morbius innebar det att han ville använda kryckor för att gå mellan scenerna i och med att Dr Morbius var försvagad av sin blodsjukdom. Vid de tillfällen filmteamet inte hade tid för en skådespelare på kryckor, förflyttade de honom med rullstol.
 • Tour de Ski

  Följ spänningen i Tour de Ski från den 31 december till 8 januari på TV6 och Viaplay. I år tävlar sju svenska damer och fem herrar om de prestigefyllda titlarna. Från Viaplay Vinters studio guidas vi av den populära programledarduon Peter Jihde och Johanna Ojala.

  Tack för senast

  Klara är den ständiga singeln i kompisgänget som längtar efter den stora kärleken. Frågan är bara om det perfekta förhållandet finns, eller om det är en myt? Svensk romantisk komedifilm som berättas genom nio kapitel som alla utspelar sig vid olika fester och högtider. Premiär på Viaplay 26 december.

  Läs mer och beställ Viaplay.

  C More

  Beck – dödsfällan

  Polisaspirant Vilhelm Beck är ute på praktik med sin handledare när han vid ett rutinmässigt inbrott hittar en död 17-årig pojke på brottsplatsen. Det blir direkt ett fall för Alex, Martin och de andra i Beck-gruppen. Men Vilhelm är djupt påverkad av händelsen och vill gärna bidra till utredningen, vilket ska få oanade konsekvenser. Beck - Dödsfällan är den 47:e filmen i serien med Peter Haber. Premiär på juldagen på C More.

 • Något du kanske inte visste: Nästa Beck-film ”Quid pro quo” har premiär redan under våren 2023.
 • SHL

  Hockey-säsongen är i full sving, med matcher fram till den 20 december och sen tillbaka igen den 26 december efter en kort julpaus. Följ ditt favoritlag på C More.


  La Liga

  Även i Spanien återvänder fotbollsspelarna från VM för att starta upp ligasäsongen igen. Missa inte första matcherna efter jul den 29 december på C More, då får vi se Girona mot Rayo, Betis mot Bilbao och Atlético Madrid mot Elche.

  Läs mer och beställ C More.

  © 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281