Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Sandnet Sappa

Välkommen till din TV-leverantör i Sandviken. Den 18 mars digitaliseras ert utbud, läs allt om förändringen här.

Uppdateringar för din TV-tjänst 18 mars

Vi digitaliserar basutbudet hos alla våra TV-kunder, och nu är det er tur i Sandviken. Digitaliseringen innebär att vi släcker den analoga signalen och ersätter med digitala HD-kanaler med mycket bättre ljud och bild direkt ur dina antennuttag. Det innebär också förändringar för de digitala kanalerna för vissa av er kunder. Förändringen påverkar både dig som villakund och boende i en brf/bostadsbolag i Sandviken. På den här sidan har vi samlat allt du behöver veta.

Den 18 mars kl 8:30 är dina nya TV-kanaler redo att sökas fram genom en digital kanalsökning, utan behov av utrustning.*

*Användande av utrustning + Nytt programkort till vissa kunder

För dig som har ett individuellt tilläggspaket (t.ex. Sappa Fem eller TV4 Sport Max) eller tillhör Brf Rostbrännaren 7, Brf Norrheden, Brf Triangeln, Brf Heimer, Brf Hammargården, Rmbm Fastigheten i Sandviken AB - så ska du fortsatt använda din befintliga utrustning för att få tillgång till hela er digitala utbud. Du har fått ett nytt programkort hemskickat till dig, använd det från och med 18 mars.

Vilka är Sappa?

Vi är ett telekombolag som funnits länge i branschen, 30 år närmare bestämt. I vår produktportfölj hittar du allt ifrån bredband, smarta hem- och internetsäkerhetstjänster, till TV- och playtjänster, fast telefoni och digitala omsorgstjänster. Vi har kunder över hela Sverige med nära 500.000 hushåll från från Jokkmokk i norr till Ystad i söder.

I Gävle (på Kryddstigen 18) finns vårt dotterbolag Svenska Cantab, som har många års erfarenhet av TV och bredband för kunderna i Gävleborg. Här kan du som Sandviken-kund komma förbi för att beställa Sappas tjänster eller ställa frågor.

Vill du ha hjälp eller undrar något om våra tjänster, ring oss på 0774 - 444 744 och välj knappval 4. Genom att välja det knappvalet kommer du direkt till Cantab.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281