Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Sandnet Sappa

Välkommen till din TV-leverantör i Sandviken.

Hej!

Det är vi som är Sappa. I ett samarbete med Sandviken Energi levererar vi TV & play till dig som boende i Sandviken, via Sandnets fibernät. På den här sidan har vi samlat allt du behöver veta om din tjänst.

*Har du inte TV-tjänst hos oss idag? Läs mer om hur du kommer igång här!

Allt du vill se - när, hur och var du vill

Stötta ditt hemmalag i Superettan med discovery+ Sport Premium, följ SHL via TV4 Sport Max, streama populära filmer och serier med Viaplay eller välj ut dina favoritkanaler med Sappa Fem. Vi har TV- och playtjänster för alla. Vilka väljer du?

Vilka är Sappa?

Vi är ett telekombolag som funnits länge i branschen, 30 år närmare bestämt. I vår produktportfölj hittar du allt ifrån bredband, smarta hem- och internetsäkerhetstjänster, till TV- och playtjänster, fast telefoni och digitala omsorgstjänster. Vi har kunder över hela Sverige med nära 500.000 hushåll från från Jokkmokk i norr till Ystad i söder.

I Gävle (på Kryddstigen 18) finns vårt dotterbolag Svenska Cantab, som har många års erfarenhet av TV och bredband för kunderna i Gävleborg. Här kan du som Sandviken-kund komma förbi för att beställa Sappas tjänster eller ställa frågor.

Vill du ha hjälp eller undrar något om våra tjänster, ring oss på 0774 - 444 744 och välj knappval 4. Genom att välja det knappvalet kommer du direkt till Cantab.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281