Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

TV-utrustning

Digitalbox, TV-modul och kablar

IPTV

Dilog UCA-B160R

Dilog UCA-B160R är en smidig digitalbox med användarvänligt och modernt gränssnitt. Den inbyggda programtablån hjälper dig att snabbt kunna hålla koll på aktuella kanaler och program. Missa inget med de inbyggda möjligheterna att kolla ikapp eller starta om ett program. Du kan också spela in genom att ansluta vår godkända hårddisk.

Användarmanual PDF

Inkopplingsguide video

Teknisk specifikation

Kabel-TV

TV-modul

Sappas TV-modul ger dig möjlighet att se HD-kanaler direkt från TV:n om din bostad är kopplad till kabel-TV-nätet. Modulen kopplas in på baksidan eller i sidan av din TV och fungerar som en digital mottagare. För att den ska fungera är det viktigt att din TV har stöd för DVB-C och MPEG-4 med CI+ standard.


Användarmanual TV-modul

IPTV/Kabel-TV

Dilog DVBCIP-802

Med Dilog DVBCIP-802 får du enkel tillgång till dina digitala tv-kanaler. Självklart får du en knivskarp HD-bild via HDMI anslutning och flera funktioner som gör tv-tittandet enkelt som EPG, favoritlistor & snabba kanalbyten. Om du ansluter en extern hårddisk med USB (lägst USB 2.0) till boxen som du själv kompletterar med i valfri storlek, kan du spela in din favoritserie eller pausa programmet du ser på.


Användarmanual Dilog DVBCIP-802

Produktblad Dilog DVBCIP-802

Seagate Expansion Portable 1TB.

Portabel hårddisk med lagringsutrymme på 1TB.
Hårddisken är kopplad till digitalboxen genom en USB sladd. Typ av USB kontakt; Micro-USB, USB (Typ A), USB-version 3.0/3.1 (Gen 1).

HDMI-kablar

Sappas HDMI-kablar kan användas för att koppla ihop vår digitalbox med din TV. Se vilken längd på HDMI-kabeln som passar ditt hem.


Se alla kablar

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281