Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Vi lanserar säkerhetstjänster för tryggare onlineliv

2021-09-08

En större del av vardagen levs online, då blir det också viktigare att vi skyddar våra enheter och personuppgifter. Med Sappa Trygg Surf och ID-skydd är du säker från virus, bankbedrägerier och identitetskapning. Med möjlighet att lägga till så många som 15 enheter kan hela familjen surfa säkert.

Sappa Trygg Surf är en svit för internet­säkerhet som du kan installera på din dator, mobil­telefon och surf­platta. Den har en mängd olika funktioner och arbetar tyst i bak­grunden utan att enheten blir lång­sammare. Några exempel på funktioner är: Virusskydd, Surfskydd, Bankskydd, Ransomwareskydd, Familjeläge, Spelläge och Wifi-skydd.

Säkert och enkelt skydd med VPN-tjänster

Det enklaste sättet att skydda din sekretess är att använda en VPN, som också ingår i Sappa Trygg Surf. En VPN styr din internettrafik genom en VPN-server, som följer din riktiga IP-adress och får det att se ut som att du surfar från VPN-serverns plats istället. Med en VPN säkrar du också din internetanslutning så att ingen kan hacka den när du använder offentliga WiFi-nätverk. Förutom säkerheten kommer en VPN flera andra små fördelar; du slipper riktade annonser från automatisk spårning och kan till och med spara pengar – visste du att flera webbplatser anpassar sina priser baserat på din plats och webbhistorik?

Försvara dina personuppgifter med Sappa ID-skydd

Varje år stjäls miljontals personuppgifter vid intrång på internet, därför behöver vi skydda våra användarnamn, lösenord och bankuppgifter. Sappa ID-skydd hjälper dig att hålla dina uppgifter säkra, genom att varna dig om intrång i onlinetjänster som du använder. Skulle en incident ske ger Sappa ID-skydd dig specifika instruktioner för hur du återhämtar dig från incidenten med minimala skador.

Beställ säkerhetstjänster här.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281