Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Ökad effektivitet hos vår kundsupport

2023-09-28

På ett år har vi lyckats minska våra svarstider både på inkomna ärenden och samtal. För oss är det av yttersta vikt att ständigt sträva efter att bli bättre och ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Genom att minska våra svarstider visar vi vårt åtagande att leverera snabb och effektiv service. Vi är tacksamma för förtroendet våra kunder har visat oss och ser fram emot att fortsätta höja ribban när det gäller kundsupport och kommunikation.


Vad har hänt på ett år?


1. Svarstid på ärenden: På ett år har våra svarstider på inkomna ärenden blivit snabbare, hela 75 % snabbare.

2. Avslutade ärenden: På ett år har tiden från det att vi fått in ett ärende till att det åtgärdats och avslutats minskat med 60 %.

3. Enklare att lämna ett ärende: Efter feedback från våra kunder tog vi ett rejält tag om vårt ärendesystem och utvecklade ett helt nytt flöde. Vi vet att vi ställer en del frågor när du ska lämna ett ärende hos oss eftersom våra tjänster inte är helt okomplicerade. Men det gör också att när vi får in ditt ärende så kan vi åtgärda det snabbare, som siffrorna ovan visar. Teknik kan ibland vara krångligt, men med förklarande bilder och färre frågor hoppas vi att vi gjort det lite enklare. På Mitt Sappa lämnar du ditt ärende.

4. Minskade väntetider: Våra väntetider i telefon har minskat med 46 % på ett år (från snittid på 11 min till 6 min).


5.Videoguider: Under året som gått har vi skapat guider i videoformat på snart all vår aktuella utrustning för att göra installationen för dig som kund så enkel och smidig som möjlig. 


6. Värdefull feedback på Trustpilot: Våra kunders värdefulla feedback har haft stor inverkan på hur vi kunnat göra betydande förbättringar i allt från bättre och snabbare kundservice till tydligare information på vår hemsida. Något som gör oss extra glada är att vi på ett år ökat vårt betyg hos Trustpilot från 3,3 till 3,6. Det kanske inte låter så mycket i era öron - MEN nu ligger vi i toppen bland alla TV- och bredbandsleverantörer. Här firar vi varje varje decimaltal ska du veta!

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281