Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Tack för året!

2023-12-28

För att runda av 2023 har vi samlat ihop lite roliga siffror och höjdpunkter som vi vill dela med dig. Nu ser vi fram emot att fortsätta in i 2024 tillsammans!

... såg vi en ordentlig topp med streams i Sappa Play, flest på hela året och dubbelt så många som en vanlig dag! Och vad hände då? Bronsmatch i fotbolls-VM för vårt damlandslag.

... tycker ni om att starta dagen med, som sanna vanemänniskor. TV4 Nyhetsmorgon är det mest streamade programmet i Sappa Play år, efter år.

... är vår äldsta kund! Den yngsta är bara 18 — helt galet att tänka på vad olika ni kan vara som vi pratar med.

... har också vår allra mest lojala kund varit med oss! Tack Jenny, vi älskar dig!

... var året då vi satte nya hållbarhetsmål och gjorde många första kliv. Bland annat har vi påbörjat skiftet till 100% fossilfria Sappa-bilar, vi har helt slutat skicka fysiska brev och vi köper in profilprodukter av återvunna material.

... procent av våra anställda är kvinnor, en siffra som vi är ganska nöjda med men alltid strävar efter att jämna ut ännu mer.

... gånger har det tjafsats om vilket lag som är bäst i Allsvenskan. Uppskattningsvis. Det här har vi ju inte räknat, men ungefär så känns det.

Ni är många som gillar att ha lite av varje att se på TV – i topp av mest köpta paket hittar vi Sappa Mycket!

... är kunder hos oss, det allra vanligaste förnamnet bland alla våra kunder. Så om du heter Anders — är du i gott sällskap!

... ligger bakom att Sappa rullar runt, det är vad som druckits på huvudkontoret i Göteborg under året. Och då ska vi inte ens tänka på hur mycket koffein som kommer från energidrickor ovanpå det...

... personer har hittat hjälp via videoguider som vi skapat löpande under året. Eller vi hoppas att det hjälpte, sett filmerna har ni gjort iallafall!


Gott nytt år, och tack för att du spenderat 2023 med oss!

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281