Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Sappas sommarfotografering - vi gör det igen!

2022-06-29

Hösten 2021 valde vi att använda vår egen personal som Sappas ansikte utåt; ett koncept som vi är stolta över och inte släpper i första taget. Det gör oss inte bara unika – det gör oss personliga. Precis så som vi vill vara.


Den 9 juni var det dags igen!

Anställdas hem tömdes på möbler, lastbilen packades och sommarvärmen var punktlig. Det händer inte ofta, men den anlände faktiskt precis enligt schemat!

Även denna gång var det fokus på att fota ute i naturen – för att fortsatt spegla friheten, både genom flexibla tjänster och lösningar till våra kunder men även som en viktig ledstjärna i våra anställdas arbete.


Första stoppet gick till Kvarnbyn – en av Mölndals kommun äldsta platser med en häftig industriell historia och bebyggelse från 1800-talet. Lastbilen hann knappt sluta rulla innan ett vardagsrum och kök var uppbyggt mitt bland tegelklädda industribyggnader omringade av forsande vattenfall.

Personal började anlända med barn, husdjur och självklart; lagtröjor från diverse klubblag. Sporten är oerhört viktig på Sappa och än har det inte enats om vilket lag som är det rätta laget. Då finns det inte mycket mer att göra än att slänga med alla lagtröjor i en och samma bild. Olika tröjor eller ej – inlevelsen var det inget fel på, stämningen var på topp!


Vid lunch rullade lastbilen vidare till nästa stopp, en sommaräng i Rävekärr, även den i Mölndals kommun. Solen gassade på rejält här och gjorde ett riktigt kanonjobb med att förmedla sommarkänsla. Förutom vår fantastiskt fotogeniska personal och deras familjemedlemmar fick vi även sällskap av en varg. Lämpligt nog låg det en hundrastgård jämte sommarängen där en hundägare rastade sin varghund som gärna tog chansen att vara modell för en dag. Så sådär lite spontant blev Sappa med varg och så var det med det.

Det blev en riktigt härlig dag tillsammans samtidigt som vi fick fyllt på vår bildbank med massa fina foton på våra goa kollegor. Det är inte dumt att slå två flugor i en smäll – inte dumt alls!

Höstens fotografering med våra medarbetare som Sappas ansikte utåt och bakgrunden till hela idén hittar du här.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281