Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Månadens hetaste filmer och serier

2023-01-31

Februari är här - fullspäckad med både nya filmer och serier för alla åldrar och intressen! Dokumentärserie om Sveriges kung Carl XVI Gustaf, dramathriller om en flygkapning, inredningsreality, action med Brad Pitt i huvudrollen och mycket, mycket mer.
Limbo

Säsong 1 premiär på Viaplay 2 februari

Ett telefonsamtal förändrar allt för Ebba, My och Gloria. Nyheten om att deras respektive söner har varit inblandade i en allvarlig bilolycka kommer nu sätta deras vänskap och prioriteringar på prov.

Stugdrömmar

Premiär på Kanal 5 och discovery+ 1 februari

Sofia Wistam, Johnnie Krigström och Mattias Särnholm tar med sig Gustav Ovland till avlägsna kobbar, svårtillgängliga fjäll och knackar på de mest vindbitna dörrarna för att förvandla några lyckosamma människors stugor till riktiga stugdrömmar.

Jurassic World Dominion

Premiär på SkyShowtime 10 februari

Fyra år efter att Isla Nublar förstörts lever och jagar nu dinosaurier i människors närhet över hela världen. Denna bräckliga balans kommer att omforma framtiden och avgöra, en gång för alla, om människor kommer att förbli de främsta rovdjuren på den planet som de nu delar med historiens mest skrämmande varelser.

Kapningen

Premiär på C More 6 februari och TV4 23 februari

Svensk dramathriller som är en fristående uppföljare på Sthlm Rekviem.

Ett flygplan på väg från Stockholm till San Fransisco visar sig vara kapat när ett meddelande dyker upp i cockpit – planet kommer att sprängas om inte två krav uppfylls. De okända kaparna kräver att en libanesisk man som sitter häktad i Stockholm ska friges, samt att hemliga dokument rörande en operation omedelbart offentliggörs. Fredrika Bergman som arbetar på Justitiedepartementet, återförenas med kommissarien Alex Recht för att tillsammans med SÄPO-agenten Eden Lundell lösa fallet.

Bullet train

Premiär på Viaplay 3 februari

Ladybug är en olycksalig lönnmördare som är fast besluten att genomföra sitt jobb på ett fredligt sätt. Ändå hamnar han på ett uppdrag som placerar honom på kollisionskurs med dödliga motståndare.

Funny Woman

Premiär på SkyShowtime 10 februari

En ung kvinna från Blackpool försöker slå sig fram i den mansdominerade komikerbranschen på 1960-talet, och når stora framgångar i London.

Kungen med två ansikten

Premiär på Kanal 5 och discovery+ 1 februari

Dokumentärserie av journalisten Åsa Linderborg om Sveriges kung Carl XVI Gustaf som firar 50 år på tronen. En berättelse om Sveriges monarki, kungafamiljens roll i samhället och vad som händer när människan bakom monarken gör sig påmind.

Professor T

Premiär på C More 5 februari

Cambridge-professorn Jasper Tempest agerar rådgivare åt polisen i brottsutredningar som tycks vara omöjliga att lösa. Men hans säregna tillvägagångssätt och starka personlighet gör ofta att han kommer på kant med sina poliskollegor.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281