Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Vad ska man streama på Viaplay? Barn och familjefilm!

2022-04-13

Behöver ni något nytt att samla familjen kring? Vi guidar dig genom några av de mest streamade titlarna, några av Sappa-anställdas favoriter och några kommande premiärer att se fram emot. Här är listan för små som stora barn, och för resten av familjen.

Trolls World Tour

Poppy och Kvist upptäcker att deras rike bara är en av sex musikaliska världar: funk, country, techno, klassiskt, pop och rock. Sex världar som tidigare varit förenade i perfekt harmoni.

Paw Patrol säsong 1-7

Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten! Paw Patrol följer en läroplan som fokuserar på gemenskap, sociala färdigheter och problemlösning. Sju säsonger med äventyr, lärdomar och söta hundvalpar.

”Två-åringens absoluta favorit är brand(hunden)mannen Marshall vars tokiga och fumliga upptåg alltid lockar till skratt!” – Joakim på Sappa

The Croods 1 & 2

Croodarna är en förhistorisk äventyrskomedi där världens första familj ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från faror.

How to train your dragon 1, 2 & 3

Hicke är en ung viking som trotsar traditionen när han blir vän med en av sina värsta fiender - en vildsint drake som han kallar Tandlöse. Under filmerna ger de sig ut på flera spännande och farliga äventyr för att upptäcka mer om drakarna värld och för att förena människorna med drakarna.

”Bland de mysigaste animerade filmerna jag sett! Oändligt med fyndiga kommentarer, charmiga karaktärer (både människor och drakar), vackra miljöer som man får flyga med igenom och en massa episk filmmusik. Inte alls bara barnfilm – verkligen film för alla åldrar.” – Andrea på Sappa.

Madagascar 1, 2 & 3

Vännerna Alex, Marty, Melman och Gloria har alla levt sina liv i trygghet bakom galler på zoo. Allt förändras dock en dag när de upptäcker att en i gänget saknas: Zebran Martyn är försvunnen och det blir starten på ett galet äventyr som för vännerna ut i den okända vildmarken.

The Croods: Family Tree säsong 1

Strax efter Croodarna 2: En ny tid går Croods och Bättremans samman för att skapa en ny gemenskap. Ett "vi mot världen", grott-människa samarbete på den mest fantastiska gården i förhistoriens historia!


Trollstopia säsong 1

Nu när Poppy vet att det finns andra troll utspridda i skogen, bjuder hon in delegater från alla trollstammar för att leva tillsammans i harmoni i ett stort experiment som hon kallar TrollsTopia!

Madagascar: A little wild säsong 1

Lejonet Alex, zebran Marty, giraffen Melman och flodhästen Gloria är barn som bor i sitt räddningshabitat i en världsberömd djurpark. Följ med dem när de ger sig ut på äventyr och fullföljer sina drömmar!

Dragons: Nine Realms säsong 1

I vår moderna tid är drakar något som hör till myter och legender. Men efter en stor tektonisk händelse upptäcker en grupp barn att drakar finns på riktigt... Nu kan de träffa och träna sina egna drakar!


© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281