Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Vad ska man streama på Viaplay? Drama och komedi!

2022-04-12

Saknar du en ny film eller serie att ta tag i? Vi guidar dig genom några av de mest streamade titlarna på Viaplay, några av Sappa-anställdas favoriter och några kommande premiärer att se fram emot. Här är listan för dig som gillar drama och komedi.

Made in Oslo säsong 1

Elin driver en fertilitetsklinik och hjälper andra att få det hon själv vill ha: ett barn. Efter flera försök med IVF kommer hon nu riskera både sin familj och sin karriär för en chans till att bli mamma. Första säsongen av Made in Oslo har premiär den 24 april.

The Good Doctor säsong 1-5

Kan en person som saknar förmågan att relatera till människor faktiskt rädda liv? En ung kirurg med svårigheter att kommunicera läker oron hos sina patienter genom sin smått övernaturliga kunskap. Under säsongerna får vi följa hur kirurgen Shaun finner sin plats på sjukhuset och bland kollegorna, när hans unika talang får skina trots utmaningarna.

”Jag och min fru gillar verkligen den här serien, den belyser på ett väldigt bra sätt, hur olika vi människor kommunicerar, och hur olika situationer kräver olika ingångsvinklar och perspektiv för att vi ska förstå varandra så väl som möjligt. Det har faktiskt gett oss flera väldigt bra insikter om kommunikation och perspektivtagande för oss själva sedan vi började följa den här serien.” – Daniel på Sappa.


Suedi

Vad skulle du göra om du hittade 30 miljoner kronor? När Mahmod gör just detta vet han exakt vad han ska göra; skaffa sig en ny identitet och bli sedd som en svensk, en riktig Suedi.

Outlander säsong 1-6

Baserad på Diana Gabaldons bästsäljande bokserie. Kärleksparet Claire och Jamie slits isär av tid och konflikter men gör allt vad de kan för att vara tillsammans och för att ändra historiens gång.

”När romantik möter historia som bäst! Sällan ramlat in på en serie och blivit så överraskad av en grymt spännande kärlekshistoria, samtidigt som jag lärt mig så mycket om ett lands histora! Min topp 3-serie och första säsongen är en riktig favorit!” – Ofelia på Sappa.


Lyckoviken säsong 1-3

Polisen Johanna återvänder till hemorten Hammarvik för sin mors begravning, samtidigt som liket efter en försvunnen flicka hittas i den lilla idyllen där alla verkar bära på hemlighet. Säsong 4 har premiär redan i maj!

Pörni säsong 1-2

För Pörni handlar det alltid om att ta hand om alla andra. För barnen handlar det nu om att bli självständiga individer. Pörni kommer som vanligt att göra sitt bästa för att hålla ihop gänget.

Thunder in my Heart säsong 1

22-åriga Sigrid - kallad Sigge - och hennes grupp vänner tampas med vuxenlivets oväntade krav samtidigt som de försöker förlika sig med sina egna identiteter, sina passioner och det förflutna.


The Blacklist säsong 1-9

I en av Viaplays mest populära serier följer vi FBI-agenten Elizabeth Keen, som under mystiska omständigheter möter det kriminella geniet Red. Tillsammans bekämpar de världens farligaste brottslingar.


Chicago Fire säsong 1-10

För de modiga brandmännen på Brandstation 51 kommer alltid offrens säkerhet först. Följ dem i deras dagliga kamp fylld av dramatik, spänning och interna stridigheter. Hos Viaplay kan du även se alla säsonger av systerserierna Chicago P.D och Chicago MED.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281