Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Vad ska man streama på Viaplay? Spänning!

2022-04-14

Letar du efter nästa spännande film eller TV-serie? Vi guidar dig genom några av de mest streamade titlarna på Viaplay, några av Sappa-anställdas favoriter och några kommande premiärer att se fram emot. Här är listan för dig som gillar spänning, action och krim.

Maskineriet säsong 1

Olle vaknar med en rånarluva, en pistol och en väska med pengar bredvid sig. Han kan inte minnas hur han hamnat där, och snart blir han jagad av både polis och mörka hemligheter från sitt förflutna. Säsong 2 har premiär under våren.

Partisan säsong 1

En man får ett nytt jobb i de idylliska omgivningarna kring Jordnära, ett gated community som driver en ekologisk gård. Men han inser snabbt att något inte står rätt till med samhället och dess invånare. Säsong 2 har premiär den 1 maj.

”Väldigt spännande serie med intressant vinkel om hur farligt det kan vara att lägga kraften över sina tankar, sitt beslutsfattande och sina handlingar för sitt eget liv, i någon annans händer.” – Daniel på Sappa.

No time to Die (och hela Bond-samlingen)

I No Time To Die har Bond lämnat sin tjänst och njuter av ett lugnt liv på Jamaica. Det blir dock kortvarigt när hans gamla vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hjälp. Du kan dessutom se HELA Bond-samlingen på Viaplay, perfekt för lata lediga dagar!


The Blacklist säsong 1-9

I en av Viaplays mest populära serier följer vi FBI-agenten Elizabeth Keen, som under mystiska omständigheter möter det kriminella geniet Red. Tillsammans bekämpar de världens farligaste brottslingar.

Nobody

En till synes fridsam förortsman och familjefar var en gång en hårdkokt agent – och ger sig snart ut för att hämnas när hans hem utsätts för inbrott.

”Riktigt sevärd film, som nog många missat! Bob Odenkirk förknippar man kanske mest med komiska roller, som den lite oseriösa advokaten Saul Goodman i Breaking Bad. Att han sen dessutom ser ut som vilken vanlig pappa som helst, men helt övertygande spelar i brutala fightscener blir en så spännande, oväntad kontrast.” – Andrea på Sappa.

Svenska Fall säsong 1-8

Omskakande dokumentärer om morden som fick Sverige att stanna. I den här serien får ni en fördjupning och förklaring till några av de mest avskyvärda brotten i Sveriges samtid.

Wisting säsong 1-3

Då en man hittas mördad kommer norske kommissarie Wisting en seriemördare på spåret, som lurat FBI i 20 år. Samtidigt arbetar hans dotter på en artikel som sätter henne i större fara än hon kan ana. Wisting tillsammans med kollegan Maggie Griffin bekämpar förbrytare som utnyttjar de mest sårbara bland oss.

© 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281