Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Bredbandsutrustning

Routers, extenders och kablar.

Router: Genexis Pure E600

79 kr/mån


Genexis Pure E600 är en kraftfull router med den senaste tekniken såsom Wifi 6 med både snabbare kapacitet och bättre täckning. Slipp krångliga inställningar och kalibreringar - routern är både lättanvänd och har många smidiga funktioner. Det bästa av allt är att du enkelt kan överblicka vad dina anslutna enheter får i signalstyrka och om du behöver justera någon placering eller göra någon förändring för att få det att funka ännu bättre. Dessutom ingår alltid wifi-support om det är något du behöver hjälp med.

Beställ routern
Kom igång-guide
Inkopplingsmanual
Produktblad Genexis Pure E600

Extender: Genexis Pulse EX600

39 kr/mån


Med Genexis Pulse EX600 förlänger du räckvidden på det trådlösa nätverket i ditt hem. Den paras enkelt ihop med din router från Sappa för att förstärka och maxa uppkopplingen i hela hemmet. Extendern kopplas ihop med routern Genexis Pure E600.

 • Full wifi-signal i hela hemmet
 • Enkel att installera
 • Alltid garanti
 • Ingen bindningstid

 • Beställ extender
  Kom igång-guide
  Inkopplingsmanual
  Produktblad Genexis Pulse EX600

  Bredbandsmodem: Technicolor TC4210

  Technicolor TC4210 är ett lättanvänt bredbandsmodem du behöver för att kunna surfa i våra kabel-tv nät. Du ansluter den med medföljande antennkabel till ditt antennuttag. I den gula LAN-kontakten ansluter du din router, dator eller annan utrustning som du vill koppla upp.


  Videoguide för inkoppling
  Användarmanual
  Produktblad

  Bredbandsmodem: Arris TG2492S

  Arris TG2492S är ett bredbandsmodem du behöver för att kunna surfa i våra kabel-tv nät. Modemet har också en inbyggd kraftfull Wifi 5-router. Du kan därför komma igång med alla dina enheter snabbt utan att behöva koppla till något extra. Du ansluter den med medföljande antennkabel till ditt antennuttag.

  När du har ett bredbandsabonnemang hos Sappa via kabel-TV-nät ingår Arrismodemet i ditt abonnemang helt utan kostnad. Du lånar det enkelt och smidigt av Sappa under tiden du är kund till oss.


  Produktblad Arris TG2492S
  Användarmanual

  Tjänstefördelare

  Har du fiber till din fastighet från ett öppet nät och tecknar bredband från Sappa levererar vi bredbandet via en tjänstefördelare. Beroende på vilket stadsnät du tillhör kan den också kallas mediaomvandlare, fiberfördelare eller fiberdosa. Tjänstefördelaren är den enhet som kopplas till bostadens inkommande fibersignal och har blinkande eller lysande lampor samt mellan 4 - 8 nätverksportar. Det är till dessa portar du ansluter din dator, wifi-router, switch, digitalbox eller telefon med en nätverkskabel. Tjänstefördelaren tillhandahålls av ditt stadsnät. Vänd dig till det stadsnät som du tillhör om du vill veta mer om din tjänstefördelare.

  Du kan också ha en tjänstefördelare från Sappa om ditt bredband ingår genom din förening eller fastighetsägare. Tjänstefördelaren tillhör då bostaden du bor i och fungerar precis som ovan beskrivning.

  Router: Genexis Pure ED500

  Genexis ED500 är en mycket kompetent router. Enkel att hantera samtidigt som den är fullspäckad med senaste prestandan. Routern ger dig ett stabilt wifi för alla dina enheter i hemmet. Föräldrakontroll, enhetsstyrning, 2,4 & 5GHz band, 4X4 MIMO, band steering, AP roaming, airtime fairness är några av de många smarta funktioner du får. Dessutom ingår alltid wifi-support om det är något du behöver hjälp med.

  Produktblad Genexis Pure ED-500
  Inkopplingsmanual

  Extender: Genexis Pure ED400

  Med Genexis Pulse ED400 förlänger du räckvidden på det trådlösa nätverket i ditt hem. Extendern paras enkelt ihop med din router från Sappa för att förstärka och maxa uppkopplingen. När du parat ihop den kan du sätta den närmre det område som har lite sämre wifi-täckning där hemma. Extendern kopplas ihop med routern Genexis Pure ED500.

 • Full wifi-signal i hela hemmet
 • Enkel att installera
 • Alltid garanti
 • Ingen bindningstid

 • Produktblad Genexis Pulse EX-400
  Inkopplingsmanual

  Antenn-& Nätverkskablar

  Vi har kablar i flera olika längder, oavsett om du bara ska koppla en router till ett nätverksuttag eller om du surfar via kabel-TV så har vi de kablar du behöver.


  Se alla kablar

  © 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281