Bredband

TV & Play

Om Sappa

Kundsupport

Tillbaka

Logga in

Aktivera tjänster

Bredbandsutrustning

Routers, extenders och kablar.

Router: Genexis Pure E600

79 kr/mån


Genexis Pure E600 är en kraftfull router med den senaste tekniken såsom Wifi 6 med både snabbare kapacitet och bättre täckning. Slipp krångliga inställningar och kalibreringar - routern är både lättanvänd och har många smidiga funktioner. Det bästa av allt är att du enkelt kan överblicka vad dina anslutna enheter får i signalstyrka och om du behöver justera någon placering eller göra någon förändring för att få det att funka ännu bättre. Dessutom ingår alltid wifi-support om det är något du behöver hjälp med.

Beställ routern
Kom igång-guide
Inkopplingsmanual
Produktblad Genexis Pure E600

Extender: Genexis Pulse EX600

39 kr/mån


Med Genexis Pulse EX600 förlänger du räckvidden på det trådlösa nätverket i ditt hem. Den paras enkelt ihop med din router från Sappa för att förstärka och maxa uppkopplingen i hela hemmet. Extendern kopplas ihop med routern Genexis Pure E600.

 • Full wifi-signal i hela hemmet
 • Enkel att installera
 • Alltid garanti
 • Ingen bindningstid

 • Beställ extender
  Kom igång-guide
  Inkopplingsmanual
  Produktblad Genexis Pulse EX600

  Bredbandsmodem: Technicolor TC4210

  Technicolor TC4210 är ett lättanvänt bredbandsmodem du behöver för att kunna surfa i våra kabel-tv nät. Du ansluter den med medföljande antennkabel till ditt antennuttag. I den gula LAN-kontakten ansluter du din router, dator eller annan utrustning som du vill koppla upp.


  Videoguide för inkoppling
  Användarmanual
  Produktblad

  Tjänstefördelare

  Har du fiber till din fastighet från ett öppet nät och tecknar bredband från Sappa levererar vi bredbandet via en tjänstefördelare. Beroende på vilket stadsnät du tillhör kan den också kallas mediaomvandlare, fiberfördelare eller fiberdosa. Tjänstefördelaren är den enhet som kopplas till bostadens inkommande fibersignal och har blinkande eller lysande lampor samt mellan 4 - 8 nätverksportar. Det är till dessa portar du ansluter din dator, wifi-router, switch, digitalbox eller telefon med en nätverkskabel. Tjänstefördelaren tillhandahålls av ditt stadsnät. Vänd dig till det stadsnät som du tillhör om du vill veta mer om din tjänstefördelare.

  Du kan också ha en tjänstefördelare från Sappa om ditt bredband ingår genom din förening eller fastighetsägare. Tjänstefördelaren tillhör då bostaden du bor i och fungerar precis som ovan beskrivning.

  Antenn-& Nätverkskablar

  Vi har kablar i flera olika längder, oavsett om du bara ska koppla en router till ett nätverksuttag eller om du surfar via kabel-TV så har vi de kablar du behöver.


  Se alla kablar

  © 2024 AB Sappa | org no. 556453-6281