Jobba hos oss

Vad kul att du hittat hit! Vi vill gärna utöka Sappalaget!  

Stärk upp Sappalaget     

Vad kul att just du är inne på denna sida och tittar. Förhoppningsvis innebär det att du ser Sappa som en potentiell arbetsgivare! Det gör oss stolta. Väldigt ofta behöver vi nya lagkamrater som vill jobba hos Sveriges kundvänligaste företag. 


Vem kan söka jobb hos oss?        

Alla som vill vara en i Sappalaget, som ställer upp på våra värderingar, jobbar målmedvetet mot tydliga mål under trivsamma former. Nedan lägger vi ut aktuella tjänster, men vi tar också gärna emot spontanansökningar!


Är du vår nästa sytemutvecklare?

Är du en programmerare som blir barnsligt förtjust när du får saker att fungera? Vill du jobba med utveckling i ett mindre team med fokus på att ge Sveriges kanske mest kundvänliga företag så bra IT-stöd vi bara kan? Är du hjälpsam och gillar att hitta lösningar tillsammans med användare och kollegor? Är du engagerad, nyfiken och gillar att sprida glädje?

Svarar du ja på frågorna här ovan och kan skriva under på några av punkterna nedan kan du definitivt vara den vi söker.

  • Moderna webbgränssnitt kodar jag redan idag.
  • Integrationer är kul eftersom de underlättar vardagen för användare.
  • Visual Studio startar jag så fort jag får möjlighet.
  • MVC, SQL, Java, C# .NET, JSON, CSS, html5, Javascript har jag koll på.

Vad kan vi erbjuda dig? 
Vi ger dig, härliga kollegor, varierande arbetsuppgifter, spännande projekt, kreativt team och inspirerande arbetsmiljö där laget alltid går före jaget. Du får arbeta på ett bolag med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och då vi värdesätter en god arbetskultur är det extra viktigt att vi har roligt tillsammans på jobbet.

Intresserad av att söka?
Om du känner att vi kan vara a perfect match eller har frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Johan Hamrin på johan.hamrin@sappa.se eller 0727-46 63 43. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Förväntad tillsättning av tjänsten är så snart som möjligt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på AB Sappas huvudkontor i Göteborg.

Om AB Sappa
AB Sappa levererar tv- och bredbandstjänster runt om i hela Sverige, främst via egen kabel- och fibernät men även via s.k. öppna fibernät. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg samt lokal närvaro i Karlstad.

Hjärtat i bolaget är vårt kundlojalitetscenter, som finns på plats och svarar alla dagar året om kl. 8-22. Vårt gemensamma mål, som genomsyrar hela bolaget är att bli Sveriges mest kundvänliga företag.

AB Sappa ägs av finska Viria OY och omsatte 287 miljoner kronor under 2016.

Ansök redan idag!

Skicka med ett kort meddelande

Fyll i dina uppgifter och ladda upp ditt CV.

* Obligatoriska uppgifter

Jobba i vårt kundlojalitetscenter?

Vi växer och behöver ofta ha nya lagspelare till vårt kundlojalitetscenter, både heltid och deltid. Ofta söker vi studenter som kan jobba kväll och helg. Vi samarbetar med Randstad Göteborg som en del i vår rekrytering. Vi hoppas att du är en person som:

  • Vill jobba i ett glatt och engaerat team
  • Gillar att jobba med telefonen som redskap
  • Tycker support och säljfrågor är extra kul 
  • Har intresse för teknik, ekonomi och försäljning
  • Gillar att ge god service
  • Vill jobba på Sveriges kundvänligaste företag

Hur ser tjänsten ut? 
I Sappas kundlojalitetscenter har vi tjänster som är både heltid, deltid och timmar. Tillsammans med laget i kundlojalitetscentret arbetar du efter ett rullande schema veckans alla dagar. Vilket innebär dag, kväll och helgarbetspass.

Vem söker vi? 
Du som söker har minst gymnasiekompetens, gärna med inriktning mot teknik och/eller ekonomi. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet från något serviceyrke med säljprofil. Och att du gillar att prata med människor! Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och du har god datavana.

Som person är du ansvarsfull, god lyssnare och har ett starkt intresse för service. Du finner glädje i att hjälpa andra och med trevlig attityd är du en bidragande lagspelare. Vidare har du en ödmjuk ton och känner stor lojalitet och engagemang för ditt arbete.

Intresserad av att söka? 
Vill du veta mer om hur det är att jobba i Sappas Kundlojalitetscenter är du välkommen att kontakta Randstad Göteborg, Maria Johansson på tel 072 988 94 24, din ansökan skickar du till maria.johansson@randstad.se.

Vill du jobba inom B2B?      

Är du nyfiken på att jobba med B2B-försäljning till fastighetsägare och partner? Skicka din spontanansökan inkl cv till jobba@sappa.se så ser vi till att John Keränen, vår försäljningschef, tar del av din ansökan och kontaktar dig!

Vill du jobba med en annan inriktning?        

Är du nyfiken på att jobba på Sappa, men har en annan inriktning än vad vi söker? Skicka din spontanansökan inkl cv till jobba@sappa.se så ser vi till att ansvarig chef för just den avdelningen tar del av din ansökan och kontaktar dig!